петък, 15 септември 2023 г.

Бившата приятелка на прокурорския син: Не ми даваше да излизам, заплашваше семейството ми

  

20-годишната Боряна Рангелова от Перник, бивша приятелка на прокурорския син Васил Михайлов, за първи път коментира публично на какво е била подложена по време на 2-годишната си връзка с него. Това стана с публикация във Facebook, предшествана от интервю за местния сайт "Мироглед". Вчера от Софийската районна прокуратура обявиха, че срещу Михайлов има ново обвинение - за четири закани за убийство и нанесен побой над младата жена. 

Тя е категорична и че никога не е изневерявала на Васил Михайлов, както твърдял той, отношенията им били "доста конфликтни още от самото начало".

Освен на нея, синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов посягал и на малката си сестра и на майка си, твърди още Рангелова.

20-годишната жена приключила взаимоотношенията си с Михайлов-младши, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда на домашен арест. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

"Три седмици след раздялата ни щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала".

"Всички вие, които публикувате сегашните ми снимки, в които съм усмихната, след като преминах през всичко това и останах цяла, всички вие, които публикувате и другите ми снимки, които притежава само лицето Васил Михайлов, искрено ви пожелавам никога да не живеете така, както живях аз, защото много от вас не биха издържали и секунда така, както аз съм живяла 2 години", написа в своя Facebook профил приятелката Боряна Рангелова, споделяйки интервюто си пред "Мироглед".

"Мога да ви предоставя стотици такива снимки. Навярно признавате нечия болка само когато човекът пред вас е пречупен", пише още момичето в своя пост, визирайки снимката, предоставила на изданието, на която личат следи от насилие.

Новините от днес и със задна дата