четвъртък, 13 юли 2023 г.

MASKA FESTIVAL стартира с атрактивно автошествие по улиците на Бургас

 

Международният тунинг фестивал MASKA 2023 ще стартира с автошествие от 16:30 часа на 14 юли, което ще премине по ул. „24-ти черноморски пехотен полк“ и ул. „Димитър Димов“.

Инициативата ще продължи до 16 юли, като събитията от програмата ще се състоят на Морска гара и паркинга на „Бургасбус“.

На 14 юли ще се проведе дрифт шоу Gimkhana, което ще е част от MASKA FESTIVAL. Организаторите обещават много адреналин и приятни емоции за публиката. В шоуто ще се включат едни от най-добрите пилоти, някои от които са носители на шампионски титли от състезания в страната и чужбина. Сред поканените са Алекс Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев и още много други.

Посетителите ще видят атрактивни демонстрации по различни конфигурации на трасетата, съчетани с шоу програма и нощен дрифт.

MASKA FESTIVAL продължава на 15 и 16 юли на Морска гара, където ще има обособена Supercar zone. В нея ще бъдат показани едни от най - ексклузивните спортни автомобили.

Друга атракция за публиката ще е Tuning zone, в която всеки ще може да се види как автомобилният тунинг се превръща в изкуство.

Програмата включва още стънт с мотори - адреналинова енергия с невъобразими трикове и скокове, както и драг шоу демонстрация.

За доброто настроение на всички е предвиден шоу спектакъл с известни изпълнители, артисти и водещи. На сцената ще се качат Fyre, Торино и Пашата, D - trax и MC P, Боби (Star Reporter), Kibritq, а в програмата ще има уникално дрон шоу, танцьори, акробати и още изненади.

За всички фенове на мощните аудио системи е организирана Car audio zone, в която всеки ще може да се докосне до най-мощните музикални системи на Балканите.

Демонстрациите ще продължат със Strongest men show, в което най-силните мъже ще покажат своята мощ, издръжливост и впечатляващи умения.


Новините от днес и със задна дата