събота, 15 юли 2023 г.

Три дни в една лента или обход: това са опциите за 270-и км на АМ „Тракия" в посока Бургас

  

Снимка: Facebook/Магистрала Тракия/Svetoslav Kakrinski

До понеделник включително ще продължи ремонтът при 270-и км (Нова Загора - Ямбол) на автомагистрала "Тракия", където настилката е повредена от запалилия се камион, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Вчера там се запали тежкотоварен автомобил с ремарке, натоварен с лепило, движението бе спряно, а автомобилите се пренасочваха по обходни маршрути. При произшествието нямаше пострадали.

До понеделник включително ще се извършат ремонтни дейности за възстановяването на асфалтовата настилка при 270-ти км на АМ "Тракия" в посока Бургас. Настилката в активната и аварийната ленти е повредена от запалилия се тежкотоварен камион и за осигуряване безопасността на движението е необходимо да се ремонтира, отбелязват от АПИ.

Преминаването през участъка в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента, а за облекчаване на натоварения трафик към морето е въведен и обходен маршрут: през п. в. "Нова Загора" - Каменово - път I-6 - Крушаре - п.в. "Ямбол" - АМ "Тракия", отбелязват от Пътната агенция.

  

    Снимка: Facebook/Магистрала Тракия/Anton Dobrev


Новините от днес и със задна дата