вторник, 13 юни 2023 г.

Pontica Solutions организира благотворителен волейболен турнир през юни, част от Remotion Fest Burgas

 Pontica Solutions организира благотворителен волейболен турнир през юни, част от Remotion Fest Burgas

Българската аутсорсинг компания Pontica Solutions се включва в програмата на първото издание на Remotion Fest Burgas с благотворителен волейболен турнир.

На 24 юни (събота) всеки желаещ спортен ентусиаст ще има възможността да се наслади на морската атмосфера и да се включи в надпреварата на Централния плаж в Бургас (до ресторант „Нептун“). Отборите ще са смесени и ще се състоят от 3-ма, като играчите могат да се запишат както индивидуално, така и да съставят свой отбор и да се състезават заедно с приятели. Главен съдия на турнира ще бъде Георги Делчев.

Като част от вертикалата на Pontica Solutions за подкрепа на развитието на младите таланти, дарение от страна на компанията и събраните от инициативата средства ще бъдат използвани за закупуването на модерна биофийдбек техника за обучение на студенти в Центъра по хуманитарни науки към Бургаския свободен университет.

Очаква ви лятно настроение, забавни моменти и награди, затова не се колебайте и запазете своите места най-късно до 20 юни чрез регистрация на този линк.

 За Remotion Fest Burgas:

Remotion Fest Burgas е инициатива на Община Бургас и партньори, а първото му издание ще се проведе от 21 до 25 юни 2023 г. Събитието събира на едно място дигитални номади, фрийлансъри и хора, работещи дистанционно. Целта на Remotion Fest е да покаже потенциала на Бургас и региона за релокация и пълноценен живот. Събитието ще предложи най-различни дейности и събития, като културно опознаване на града, фестивални забавления, конференции и възможности за работа от споделено офис пространство.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата