петък, 16 юни 2023 г.

Цистерна прегази жена на пешеходна пътека в Айтос

  

       Снимка: Областна дирекция на МВР в Бургас

61-годишна постоянно пребиваваща у нас руска гражданка загина, след като бе блъсната на пешеходна пътека в Айтос от камион цистерна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Сигналът за тежкия пътен инцидент, който е станал на кръговото кръстовище в района на железопътната гара, е подаден около 12.44 часа.

По първоначални данни тежкотоварният автомобил "МАН" със софийска регистрация, управляван от 54-годишен мъж от град Камено, отнема предимството на пешеходката при извършване на десен завой на зелен светофар. 

61-годишната жена е загинала на място. Към момента се извършва оглед на местопроизшествието и трафикът се регулира ръчно от служители на Пътна полиция.

За последното денонощие в страната са станали 19 тежки катастрофи, а от началото на юни - 310, при които са загинали 17 души, а ранените са 382-ма, става известно от данните на МВР.

От началото на годината катастрофите са 2673, с 210 загинали и 3540 пострадали. От МВР допълват, че в сравнение със същия период на миналата година починалите са с 10 души повече.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата