четвъртък, 15 юни 2023 г.

Демерджиев: Подозирам, че има връзка между убийството на Къро и смъртта на Ангел Христов

  

                         Снимка: Булфото

Връзка между атентата срещу главния прокурор Иван Гешев, убийството на Красимир Каменов-Къро в Република Южна Африка и смъртта на Ангел Христов, известен като единия от братя Галеви, у нас подозира бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев. 

"Трябва да се проследи има ли връзка между атентата срещу главния прокурор, убийството на Красимир Каменов-Къро и смъртта на Ангел Христов. Подозирам, че има такава връзка, но не мога да ги споделя. Не вярвам, че Ангел Христов е дошъл в България, за да почине сред близките си, както се коментираше. Най-логично е да отиде в болница в ОАЕ и да се лекува, където се коментираше, че пребивава", коментира в "Денят започва" по БНТ Демерджиев. 

Той сподели наблюдение, че "много хора през годините починаха от инфаркт, когато стъпват на криво в определени ситуации", каза още бившият вътрешен министър.

По повод мистериозното влизане на Ангел Христов в България Демерджиев разкри, че е възможно да е преминал през границата с Гърция с фалшив паспорт. 

Бившият вътрешен министър коментира и изчезването на бившия следовател Петьо Петров, известен като Пепи Еврото, който се издирва от края на май.

"Разпоредих проверка, която трябва да установи дали служители са му помогнали да излезе извън граница. Имахме данни за съмнително излизане на негови близки в посока Турция". Преди да настъпи разрива между Петров и бившата му съпруга, двамата дълго са работили заедно, припомни Иван Демерджев. 

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата