вторник, 13 юни 2023 г.

Мъж загина, а друг е тежко ранен, след като камион потегли сам в Свети Влас (снимки)

 

67-годишен шофьор е загинал, а друг човек е сериозно пострадал, след като камион потегли сам и се блъсна в ограда в Свети Влас, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал около 14:50 ч., когато в Районното управление в Несебър е получен сигнал за самопотеглил товарен автомобил на ул. "Бор" в курорта, при който има загинал човек и втори пострадал.

Камионът "Нисан Атлеон", с бургаска регистрация, собственост на строителна фирма, превозвал облицовъчен камък върху палет и бил спрян с цел разтоварване на камъка посредством кран, разположен на платформата на камиона.


Теренът обаче бил с много голям наклон, поради което камионът потеглил сам, докато 67-годишният му водач бил върху платформата, за да закачи с коланите товара.

Тежкотоварният автомобил се ударил в оградата на известен комплекс в Свети Влас, а натоварените камъни премазали водача, който починал на място.

Собственикът на камиона също е пострадал, след като се опитал да спре превозното средство. Човекът е с премазани крака.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата