понеделник, 19 юни 2023 г.

Млада жена е със сериозни изгаряния, стояла близо до електрически стълб

 Линейка се обърна на пътя Банско - Симитли (Обновена)

Млада жена е със сериозни изгаряния, за които твърди, че е получила докато стояла в близост до електрически стълб до Басарбовския манастир край Русе, съобщи БНТ. 

29-годишната жена е била приета на 17 юни около 13.30 в в русенската болница "Канев" с изгаряния по цялото тяло и с опасност за живота. Лекарите са подали сигнал в полицията и е започнало разследване. 

Досега е изяснено, че жената е била заедно с приятеля си на разходка в района на Басарбовския манастир. Според неговите показания тя се отдалечила за кратко, но когато не се върнала, той тръгнал да я търси. 

След като чул викове за помощ, я открил в близост до метален електрически стълб с изгаряния по тялото. Незабавно я откарал в спешното отделение на русенската болница. 

На мястото на инцидента е извършен оглед от полицейски служители и специалисти. В момента се изготвя експертиза, за да се изясни причината за изгарянията. Мястото е било мокро заради падналия дъжд. Изяснява се и собствеността на съоръжението. 

Разследването се води от служители на Първо Районно полицейско управление в Русе.

Междувременно от болницата съобщиха, че състоянието на пострадалата жена е стабилизирано и тя е настанена в Интензивно хирургично отделение за наблюдение.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата