четвъртък, 15 юни 2023 г.

Конкурсът "Аз имам дарба" събира талантите на България в Бургас

 Конкурсът

Разнообразието в разделите на Националния конкурс "Аз имам дарба" увеличи заявките за участие тази година. Негов организатор е Конфедерацията на българските писатели със съдействието на Община Бургас и под егидата на проф. Севдалина Турманова - председател на общинския съвет в Бургас.

Конкурсът се провежда за осма поредна година в зала "Петя Дубарова" на Културен център "Морско казино", като тази година стартира на 16 юни от 09.00 часа.

На открита сцена "Охлюва" в Морската градина от 17.30 часа ще се проведе официалната церемония по връчване на наградите в конкурса, на която ще видим част от изпълненията на най-добрите вокалисти, танцьори, актьори, мажоретни състави, рецитатори и инструменталисти. Медали, купи, плакети, книги и други предметни награди са само част от наградния фонд, а главни роли в пиеса ще зарадват най-малките.

Осигурени са грамоти за участие на всички, но ще има и диплом за първо, второ и трето място, лауреат на конкурса, специални награди и поощрения.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата