четвъртък, 22 юни 2023 г.

Задържан е водачът на буса с 32-ма мигранти, заедно с него са арестувани още двама

  

Задържан е водачът на буса, в който вчера бяха установени 32-ма мигранти на автомагистрала "Тракия". Това потвърди за БТА говорителят на областната полиция в Сливен Първолета Мандинска.

Вчера в късния следобед 41-годишният водач е бил задържан. Заедно с него са арестувани още двама души, които имат отношение към деянието. Тримата са български граждани и са задържани за 24 часа.

Вчера около 6:00 часа сутринта в бус на паркинг АМ "Тракия" в района на Нова Загора бяха установени 32-ма мигранти на видима възраст между 18 и 20 години.

Петима от тях бяха транспортирани в спешното отделение на областната болница "Св. Пантелеймон" в Ямбол, съобщи за БТА заместник-директорът на лечебното заведение д-р Валентин Вълчев.

В спешното отделение на областната болница "Д-р Иван Селимински" в Сливен са прегледани двама от мигрантите, които са в добро състояние, съобщиха от лечебното заведение.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата