сряда, 3 май 2023 г.

Шампионът от кулинарното предаване "Hell’s kitchen" шеф Валентина Вълкова зарадва бургаските деца с увреждания

 Шампионът от кулинарното предаване

Шеф Валентина Вълкова, която спечели миналия сезон на кулинарното реалити Hell’s kitchen, приготви вкусни печива за бургаските деца с увреждания.

Лъчезарната Валя показа своите кулинарни умения пред гостите на известна сладкарска верига в града, а средствата от своята изява дари в подкрепа на децата от Дневния център за деца и младежи с тежки и множество увреждания в Приморски парк.

Сумата ще бъде оползотворена за дидактични материали и помощно оборудване, което ще подпомогне обучението и развитието на децата.

Днес шеф Вълкова и шефът на сладкарската верига посетиха Дневния център и изненадаха своите малки приятели със специално приготвени за тях сладки изкушения и ваучер за поръчка на вкусни торти. А слънчевите деца зарадваха Валя с картичка, на която я нарисуваха като Захарче №1.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата