четвъртък, 25 май 2023 г.

Катастрофа на АМ "Тракия", след като микробус е влязъл в насрещното / снимки

  

Катастрофа е станала между лек автомобил и микробус на АМ "Тракия" около 3,16 часа, съобщиха от ОДМВР Бургас. Пътният инцидент е наложил затварянето и на двете ленти за движение.

Автомобилът с българска регистрация се е обърнал по таван, а полският микробус е със скъсан заден мост. Има леко пострадали и от двете превозни средства.

Въведен е обходен маршрут за София през пътен възел "Ветрен". Причина за катастрофата е неправилно престрояване в пътния възел на полския микробус, който движейки се от Ветрен в посока АМ "Тракия" в ръкава за София прави ляв завой и навлиза в лентата за насрещно движение от Бургас за София, където се удря с лекия автомобил.

Има леко пострадали от двете превозни средства. 

 

Причина за катастрофата е неправилно построяване в пътния възел на полския микробус, който движейки се от Ветрен в посока АМ "Тракия" в ръкава за София прави ляв завой и навлиза в лентата за насрещно движение от Бургас за София, където се сблъсква с лекия автомобил.

До час движението ще бъде възстановено в нормален ритъм. 

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата