четвъртък, 25 май 2023 г.

Красимир Каменов-Къро и семейството му са убити в дома им в Кейптаун

  

Красимир Каменов-Къро и семейството му са убити в Кейптаун, съобщи БНТ, като се позова на свои източници. Къро, съпругата му, детето им и детегледачката му са разстреляни в дома им в Република Южна Африка.

Каменов, за когото се знае, че от поне 15 години живее в ЮАР, бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който не показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. От справка на сайта на Интерпол става ясно, че Каменов е търсен за убийство, заплаха за убийство и изнудване.

Успоредно с това прокуратурата уличи Къро като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи. 

По неофициална информация на БНТ у нас се разследва и връзката на Къро с още три убийства, на боса от ВИС Мето Илиенски, и на "Братя Византийци" - Радослав и Николай Бикови.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата