неделя, 7 май 2023 г.

Шофьорка "паркира" в цветарски магазин посред нощ и избяга

  

Снимки в колаж: Скрийншот/Facebook/Катастрофи в София/Надежда Дойчева

Жена Шофьор загуби управление над автомобила си и се вряза с него в магазин в столичния квартал "Люлин". Заради късния час при инцидента няма пострадали.

След полунощ Илияна Илкова получава обаждане по телефона, че в магазина ѝ в "Люлин 3" е станало произшествие, предава bTV.

На любителски клип, запечатал катастрофата се вижда, че колата се врязва в цветарския магазин, напускайки пътното платно. Дамата, която го управлява, е с черното палто.

"Дошла е втора кола, качили са се с мръсна газ, тя напуска произшествието и по данни на полицията са я хванали в четвърти микрорайон до Мебелната къща", обясни собственичката на цветарския магазин Илияна Илкова.

На кадрите се вижда още как колата напуска местопроизшествието с цветя на предния капак.

От полицията са обяснили пред телевизията, че по случая се води разследване.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата