събота, 20 май 2023 г.

Откриха мъртва и обгорена издирваната жена

 

Силно овъглени останки от човешко тяло от женски пол са намерени на 19 май в землището на село Гецово, в местността Съвътлъка, съобщи БТА, като се позова на говорителя на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.

В близост е установен автомобил "Фолксваген Поло", собственост на 64-годишен мъж и ползван от 64-годишната му съпруга. Жената е в неизвестност от 17 май, като е обявена за издирване с телеграма на Главна дирекция "Национална полиция". Води се разследване за престъпление.

По данни на близките й жената е била облечена със синьо-зелена шуба, пъстър клин и чехли. Качила се е в колата си "Фолксваген Поло", без да си вземе документите и мобилния телефон.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата