четвъртък, 18 май 2023 г.

Почина шефът на кардиологията в „Пирогов“ д-р Константин Стоянов

 

На 51-годишна възраст внезапно почина д-р Константин Стоянов - началник на Кардиологично отделение към Клиниката по кардиология в "Пирогов", съобщиха от лечебното заведение. 

"Д-р Стоянов е един най-добрите кардиолози у нас. Според колегите му е колегиален, добър лекар и прекрасен човек", посочват на сайта на "Пирогов". 

Д-р Стоянов е роден през ноември 1971 г. в София. Завършва висше медицинско образование през 1995 г. От 2003 г. е с придобита специалност "Вътрешни болести", а през 2007 г. придобива и специалност "Кардиология".

В периода 1997-2006 г. е ординатор в Клиника по Кардиология и Лаборатория по интервенционална кардиология във Военномедицинската академия в София. От 2006 г. До 2013 г. работи в Клиниката по Кардиология към МБАЛ "Токуда Болница" в София, като в последните четири месеца от престоя си там е началник отделение. 

От 1 март 2013 г. е началник Отделение по кардиология към Клиниката по Кардиология в МБАЛСМ "Пирогов". От 2011 г. притежава сертификат по "Инвазивна Кардиология". През 2016 г. придобива и диплома за магистър по "Здравен мениджмънт".

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата