вторник, 2 май 2023 г.

Журналистката Ирена Григорова представя книгата си „Скритото наследство на Балканите“ на 4 май в Библиотеката

 Журналистката Ирена Григорова представя книгата си „Скритото наследство на Балканите“ на 4 май в Библиотеката

Журналистката Ирена Григорова ще представи книгата си „Скритото наследство на Балканите“ в Библиотеката на 4 май, четвъртък, от 18.30 часа в конферентна зала „Акад. Константин Петканов“.

Ирена Григорова е позната на телевизионната и литературната публика с работата си върху изясняването на българската история от предаванията „Преди обед“ по bTV, „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ и други медии. Автор е на книгите „Прастари времена“, „Мистичните пътеки на България“, „Скитник в мрака“ и „Мистичните пътеки на България 2“.

В книгата "Скритото наследство" журналистката Ирена Григорова проучва необикновени артефакти, намерени на териториите на България и полуострова.

Книгата се фокусира върху „старателно замаскирани находки, които от десетилетия стоят заключени в различни архиви и академичните среди не им отдават нужното значение“.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата