събота, 13 май 2023 г.

20-годишен обърна кола, пълна с райски газ, на Северната скоростна тангента

  

                      Снимка: Диана Русинова

20-годишен младеж обърна по таван шофирания от него автомобил "Ауди" на Северната скоростна тангента в посока "Ботевградско шосе". 

За инцидента съобщи във Facebook Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. По думите ѝ в колата е имало голямо количество балони и бутилки с райски газ, както е видно и от снимките към публикацията ѝ във Facebook. 

При инцидента няма пострадали, освен младия шофьор, който се е оплакал се от болки в тялото и е откаран в ИСУЛ за преглед. Няма информация да е тежко пострадал, съобщи NOVA. 

На място са изпратени екипи на Спешна помощ. Там са и полицейски екипи, които регулират трафика, като движението се осъществява в едната лента.

Инцидентът се случва на фона на очакван за шеста поредна вечер протест след като 18-годишният шофьор Адриан Антонов връхлетя с колата си върху 22-годишния Явор Стоянов и 24-годишната Ана Мария Милчева, които вследствие на удара загинаха. Исканията на протестиращите са спешни мерки срещу войната на пътя.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата