четвъртък, 18 май 2023 г.

Масов бой между младежи в дискотека, пострадало е 19-годишно момиче

 

Шестима младежи на възраст между 18 и 20 години са задържани за 24 часа, а 19-годишно момиче е настанено в болница след сбиване в заведение в Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Конфликтът възникнал малко преди 23 часа снощи между две младежки компании. Словесната агресия преминала в сбиване, в което по първоначални данни са участвали 13 души, които си разменили удари, замервали се с чаши, чинии и предмети в заведението.

При инцидента било наранено в ръката 19-годишно момиче, което било отведено до Спешното приемно отделение и след преглед е настанено за лечение в болницата в Кърджали.

След подаден сигнал на мястото на произшествието са били изпратени 2 полицейски патрула на РУ-Кърджали, един на Пътна полиция и дежурна оперативна група, която извършила оглед. Шестима участници в хулиганските действия, от които четирима на 18 г., 19-годишен и 20-годишен са били задържани в РУ-Кърджали за срок до 24 часа.

Работата по случая продължават разследващ полицай и сектор "Охранителна полиция".

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата