петък, 28 април 2023 г.

Шофьор с бебе в колата блъсна и уби двама пешеходци в Мадрид, бягайки от полицейска проверка

 

Шофьор, бягащ от полицията, уби двама пешеходци и рани няколко души в центъра на Мадрид, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Мъжът ускорил, след като полицаите се опитали да го спрат, тъй като бебето в автомобила не е било настанено в задължителната детска седалка, съобщи испанската полиция.

След това той блъснал с висока скорост няколко пешеходци на оживена улица в квартал "Латина" в централната част испанската столица, като убил двама пешеходци и ранил леко още трима. Малко след това автомобилът спрял с разбито предно стъкло.

В колата са пътували двама мъже, и една жена с бебе. И тримата възрастни са известни на полицията и имат досиета, включително и за кражби, съобщава в, "Ел Пайс".

Жената и другият пътник са били арестувани на място, а бебето е било предадено на службата за закрила на детето. Шофьорът първоначално е успял да избяга пеша, но часове по-късно се предал на полицията.

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата