понеделник, 3 април 2023 г.

В Бургас стартират малките пролетни ремонти

 В Бургас стартират малките пролетни ремонти

Всяка пролет Община Бургас задължително обръща внимание на по-малките елементи на градската инфраструктура и градската украса. Те се амортизират от ниските температури през зимата, солта и влагата. Затова имат нужда от ежегодна грижа.

Малките пролетни ремонти вече започнаха. Стегнати и лакирани са дървените платформи на пл. „Тройката“. През следващите дни се очакват превалявания. През това време ще се ремонтират много пейки. Когато пекне отново, ще започне голямото боядисване и лакиране на парковата мебел навсякъде.

Има повреден сегмент от въжения мост до хотел „Приморец“, който се нуждае от поправка. Отново призоваваме възрастните хора да не минават по него. Той е само за деца.

Установена е и подземна повреда на кабелите, захранващи осветлението на градинката до Часовника. Ще се наложи прокопаване. Но пък Община Бургас ще използва този повод, за да подобри поливната система на градинката.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата