сряда, 26 април 2023 г.

Мария Илиева става треньор в "Гласът на България"

  

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на "Гласът на България", който ще превземе тази есен ефира на bTV.

Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години - с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние, обясняват избора си от медията. Мария Илиева се включва в шоуто в един от най-силните моменти от своя живот - тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се пробват в музикалната надпревара този сезон.

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла "Лунен сън", който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са - "Нищо", "Сама", "Нека вали", "Всичко", "I Like", Alright (с Любо Киров и "Те"),, "Играя стилно", "Остани тази нощ", "Крадена любов" и "Чуваш ли ме" (с Графа) и много други. Най-новият страхотен сингъл на Мария Илиева носи името "Любов" и е първият изцяло авторски проект на певицата.

"Влизам като дебютант в 10-ия сезон на "Гласът на България", но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!", заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.

Тази есен "Гласът на България" ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите, както никога досега. Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата - само една! Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата "глас на България".

Кои ще са останалите звездни треньори, ще стане ясно съвсем скоро. Все още има възможност за записвания за прослушване.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата