неделя, 16 април 2023 г.

Общината ще обнови цялостно „Фердинандова“ след ВиК

 Общината ще обнови цялостно „Фердинандова“ след ВиК

Ул. „Фердинандова“ беше ремонтирана от „Хр. Ботев“ до „Гладстон“ преди няколко години. Предстои да се случи същото в нейната горна част – от „Гладстон“ до „Мария Луиза“. Там Вик приключва своите дейности за подмяна на тръбите.

Община Бургас поема ангажимента да обнови цялостно след тях тази комуникативна търговска улица.

Проектът включва изграждане на велоалея. Така „Фердинандова“ ще се свърже с велосипедните трасета по „Гладстон“, „Мария Луиза“ и изобщо ЦГЧ.

Паркоместата ще останат такива, каквито са в момента. Осветителната система ще бъде обновена. Предстои подмладяване и увеличаване на дървесната растителност по улицата. Ще бъдат преизградени тротоарите, за да станат по-удобни, тъй като много хора минават оттам пеш, за да стигнат до пазар „Краснодар“.

За всички български граждани в Италия и италианци в България 

 Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 

Новините от днес и със задна дата