петък, 7 април 2023 г.

Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева гостуват в Бургас

 Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева гостуват в Бургас

Любимият артист със широката усмивка и веселия си поглед – Руслан Мъйнов, се завръща в Сатиричния театър след 20 години отсъствие. Завръща се на сцената с гръм в щурата комедия „Оскар“, която ще разбие от смях стереотипите на комедиите.

Заглавието е познато от френската кинокомедия „Оскар”, където главната роля се изпълнява от големия Луи дьо Фюнес.

Премиерата се игра в края на февруари и Бургас ще е сред първите градове, които ще я гледат на 13 април от 19:00 часа в залата на НХК.

Завесите се дърпат и на сцената се открива един внушителен декор, който показва още веднъж перфекционизма на Сатиричен театър - София.

Нивото е високо, летвата е вдигната. И забавата започва на гърба на един милионер…!
Ще ви грабне и блестящата игра не само на Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева, но и на Мартин Гяуров, Маргарита Хлебарова, Пламен Великов, Симеон Гълъбов, Анджелика Джамбазова, Лана Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков.
В София премиерата премина с небивал успех, билетите бяха буквално разграбени много преди датата на спектакъла, а за следващите представления билетите за София са изчерпани за месеци напред.

С ролите си на съпружеска двойка в спектакъла Руслан и Алекс видимо се забавляват, а публиката ги аплодира почти през цялото време.
 

Автор е Клод Моние, а неговите пиеси винаги изобилстват от непредвидими и непредсказуеми ситуации, които поставя пред мястото на зрителя. Днешната публика иска спиращи дъха и постоянно изненадващи комедии. Ето защо остроумието тук далеч надхвърля нормалното разбиране.

Билети в касата на НХК тел. 0893417811 и в Ивентим БГ.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата