петък, 21 април 2023 г.

Ремонт прави временно двупосочно движението по "Тракия" в посока София

  

Движението в участъка от автомагистрала (АМ) "Тракия" между 66-ти и 69-ти км ще бъде двупосочно от 22 април в платното за София за неотложен ремонт на дилатационни фуги. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Преминаването в платното за Бургас се ограничава от 11:00 ч. в събота.

Ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване в отсечката. Ограничението в движението в района на съоръжението ще продължи и при предстоящите почивни дни около 1 май и 6 май - Гергьовден, информира БТА.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената пътна сигнализация, предупреждават от АПИ.

В събота (22 април) между 8:00 ч. и 14:00 ч. се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас. За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по първокласния път София - Пловдив.

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-ия км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента, припомнят от АПИ. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящия ремонт на пътната плоча.

Per tutti i bulgari in Italia e gli citadini italiani in Bulgaria

Кредити за тези, които се нуждаят от ликвидност / Finanziamenti x chi ha necessità di liquidità / Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата