понеделник, 10 април 2023 г.

Един загинал и 6-ма ранени след челен удар

  

43-годишен шофьор загина, а други шестима са ранени, след челен удар край Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 17:10 часа на пътя Пристое- Царев брод - Шумен, близо до кръстовището за кв. "Макак".

Водач на лек автомобил "Рено Талисман" с шуменска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал с предна лява част в насрещно движещия се лек автомобил Тойота "Рав 4" със силистренска регистрация. След удара водачът на тойотата, 43-годишен мъж от Шумен, е починал на място.

Екипи пожарната са оказали съдействие за освобождаване на заклещите водачи с моторна хидравлична техника. В шуменската болница са откарани 30-годишната му съпруга и 10-годишното им дете. Жената е с кръвоизлив на бъбрек, а детето с кръвоизлив в стомаха.

Водачът на реното, 45-годишен мъж от Шумен, съпругата му на 41 години и две деца на 17 и 9 години са откарани в шуменската болница. Мъжът е с гръдна и коремна травма, фрактура на ляв крак, съпругата му е прегледана, установена е контузия на гръден кош, след което е освободена.

9-годишното дете е с травма на крака, открита рана и луксация, а 17-годишният с контузия на бедрото, прегледан и освободен. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата