четвъртък, 2 март 2023 г.

Хари и Меган са бесни от решението на Чарлз III, утешават се в нощен клуб

  

Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха мълчанието си снощи и потвърдиха, че са били изгонени от "Frogmore Cottage" от крал Чарлз III.

Според някои презокеански медии те са били бесни от това, но са прекарали вечерта в скъп и прочут клуб в Лос Анжелис.

Усмихнати през зъби те демонстрирали, че всъщност не им пука. 41-годишната Меган изглеждала шик в бежово палто на "Carolina Herrera" за 1610 долара, което комбинирала с черни обувки на токчета на "Christian Dior" за 625 долара, в ръка с малък черен кожен клъч, също на Dior.

Твърди се, че Чарлз ги лишава от имота в Уиндзор, тъй като отношенията им с кралското семейство са се смразили предостатъчно.

"Frogmore Cottage" вече е предложена на принц Андрю.

Говорител на Хари и Меган казал снощи: "Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били помолени да напуснат резиденцията си във "Frogmore Cottage", пише "Daily Mirror".

Решението си новият крал взел, след като синът му издаде противоречивите си мемоари "Spare" през януари, смята биографът Омид Скоби.

Съавторът на книгата за Хари и Меган "Finding Freedom" коментира, че на двойката е казано, че имотът е необходим за "някой друг" и че отношенията между Хари и Меган и останалата част от Фирмата са "влошени за вечни времена".

Негови източници му докладвали, че тази новина е оставила Хари и Меган зашеметени. Даден им е срок до лятото, след коронацията, да си изнесат вещите от имота, като преди това им е било заявено, че имат само две седмици да го сторят.

"Това е много окончателно и жестоко наказание. Сякаш семейството иска да ги изреже от картината завинаги", казал приятел на Меган и Хари. 

Все пак Хари наистина извади на показ много лични на семейството тайни, а има неща, които не бива да стават публично достояние, затова гневът на Чарлз донякъде е разбираем. Той отправи язвителни атаки към баща си, брат си и доведената си майка в книгата си. Хари разказва как баща му ги е молел с Уилям да не превръщат последните му години в нещастие. 

Хари пише още, че баща му не го е прегърнал в нощта, когато майка му е поминала и че си е правил долнопробни шеги по темата дали е негов син или на Джеймс Хюит. 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата