четвъртък, 9 март 2023 г.

Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

 Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

Дами от третата възраст поискаха среща с „Младите лекари“ на Бургас. Тя се осъществи на 8 март. На поканата се отзоваха д-р Стамен Пишев, д-р Диян Господинов, д-р Павел Минев и д-р Марин Николаев. Присъства и Мая Казанджиева - директор на дирекция "Здравеопазване и социални дейности" в Община Бургас. 

Срещата се състоя в една от залите на регионалната библиотека „П. Яворов“. Присъстваха дами от пенсионерските клубове „Учители и приятели по дух“, „Св. Николай Чудотворец“, „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ и сдружение „Пенсионерски клуб Бургас“. 

Те благодариха на лекарите, че се отзоваха на поканата и ги запознаха с най-честите проблеми, които срещат като пациенти. Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната квалификация на младите специалисти и им пожелаха да променят здравната система към по-добро.

Младите лекари на Бургас заявиха готовност за участие в следващи общи срещи, на които да обсъдят по-задълбочено социално-значимите заболявания и начините да се борим с тях.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата