сряда, 8 март 2023 г.

В Созопол и Несебър вече търсят персонал за летния сезон

 istock

Бургаското "Бюро по труда" организира трудова борса, на която са поканени работодатели в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството, съобщиха от институцията. Тя ще се проведе на 22 март във Военния клуб на на ул. "Христо Ботев" №48. Борсата ще бъде открита в 10:00 часа. 

По време на събитието търсещите постоянна или временна заетост ще могат да се запознаят с дейността на участващите фирми, които търсят персонал, както и да осъществят контакти и да получат предложения за работа. На щанда на "Бюро по труда" - Бургас ще се предлага информация за възможностите за обучение на възрастни.

Справка на БТА в електронните регистри на местното бюро по труда показа, че вече са обявени свободни работни места за временна заетост в летните ни курорти.

Най-много са предложенията за работа в Созопол, Несебър и к.к. Слънчев бряг. Най-често се търсят готвачи, помощен кухненски персонал, бармани, сервитьори и камериерки. 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата