сряда, 22 март 2023 г.

Откриха мъртва жена в София, подозират сина ѝ за убийство

  

69-годишна жена е открита мъртва в жилището си в столичния квартал "Христо Ботев", съобщиха от МВР. На място е задържан 45-годишният ѝ син, като разследването е за убийство. 

Сигнал за жена в безпомощно състояние в дома ѝ е подаден около 10:30 часа тази сутрин. На адреса в ж.к. "Христо Ботев" в София са изпратени униформени и екипи на Спешна помощ, които са констатирали смъртта на 69-годишната жена.

По първоначална информация по тялото са открити следи от насилие. Като заподозрян е задържан 45-годишният син на жертвата, който бил в апартамента. Предстои да се установи съпричастността му към деянието.

Мъжът няма предишни криминални прояви, но по информация на "24 часа" майка му няколко пъти през последните седмици е подавала сигнали срещу него. В последните дни той дори бил отведен в психиатрично заведение. Там обаче го пуснали след кратък престой за медикаментозно третиране. Работа по случая продължава.

 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

Новините от днес и със задна дата