събота, 18 март 2023 г.

Възрастна жена се приближи до младо момиче в Бургас и направи нещо, което развълнува много хора

 

Мил жест на възрастна жена развълнува бургазлийка. Историята младата жена сподели в социалните мрежи, съобщава Burgas24.bg.

Ето какво написа тя:

Здравейте, пиша по повод една случка от вчера.

Когато се прибирахме от мола с моя приятелка на спирката на Кауфланд си говорехме с момичето и аз се закашлях по едно време,до нас седеше възрастна дама,която се обърна към мен и ми даде корен от джинджифил и ми каза:

“Момиченце вземи този корен,много помага за гърлото,пази се млада си още."При което на мен ми стана много мило благодарих на жената и прибрах корена.


Това което ми направи впечатление е че жената без да ме познава ми направи един малък добър жест,радвам се че още има такива хора в България и се надявам да се намират все повече такива.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата