петък, 3 март 2023 г.

ЧСИ нанесе нов удар на тунингованата бизнесдама с лъскавия "Ролс-ройс"

 

Бизнесдамата Десислава Ванн, чийто "Ролс-ройс" е обявен на търг от пловдивския частен съдебен изпълнител Драгомира Митрова, ще трябва да се прости с още едно луксозно превозно средство.

ЧСИ-то е обявило още един търг за имущество на Ванн. Този пък обект е мотоциклет от луксозната марка "Харли Дейвидсън", модел XG750 /STREET 750/ от 2015 година, пише TrafficNews.

Моторът е обявен на първоначална цена от близо 16 хиляди лева, но изрично е посочено, че липсва контактният ключ за мотора. 

Дали ще има желаещи да закупят харлито ще стане ясно след изтичане на срока на търга, който е до 16 март 2023, а ден по-късно предстои отваряне на офертите в Районен съд Пловдив. 

Междувременно тече търг за публичната продажба и на автомобил "Ролс-Ройс", собственост на бизнесдамата. И двете превозни средства са с бургаска регистрация, където се намира и седалището на фирмата на Ванн. С парите от продажбата на имуществото 

Бизнесдамата Десислава Ванн е съдружник във фирмата "Бостън Прайвит Инвестмънтс" ООД със седалище в Бургас, а до скоро е била и управител на "Ванн Ентитис" ЕООД.

Няма еднозначна информация с какво се занимава компанията ѝ, но според информацията Търговски регистър предметът на дейност е вътрешна и външна търговия, консултантска дейност и услуги, туристическа дейност, търговско посредничество, маркетинг, реклама, дизайн, продуцентска и издателска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. 

Десислава е родена в България през 1972 г., но е гражданка на САЩ и постоянният ѝ адрес е в Тексас. Тя е женена за американеца Джон Ванн, роден в Джорджия, който е близо 25 години по-възрастен от нея. Джон е и съдружник на Десислава в българската фирма. 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата