четвъртък, 16 март 2023 г.

Диана Димитрова с нови снимки: Ето още едно доказателство за упражненото върху мен насилие

 

Диана Димитрова публикува снимка, за която твърди, че е част от Съдебномедицинска експертна справка. Актрисата заявява, че "по повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите" е длъжна да покаже още едно доказателство за "упражненото върху нея насилие". 

Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата, посочва още тя.

Диана Димитрова цитира и част от преписката на Софийска районна прокуратура:

''Действително в настоящият казус се установява, че по тялото на Диана Димитрова има причинени мекотъканни травми - оток и кръвонасядания в областта на лява предно-странична част на лицето и лява раменница."

"Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата", написа още Димитрова в своя пост.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата