сряда, 15 март 2023 г.

Още една тежка катастрофа със загинал и ранени

  

Шофьор загина при тежка катастрофа между лек автомобил и камион край Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за инцидента е подаден в 14:13 часа.

По първоначални данни водач на лек автомобил "Фолксваген Пасат" с шуменска регистрация на излизане от областния град, на кръстовище към с. Мараш, не е спрял на знак "Стоп", след което е бил ударен от водач на тежкотоварен автомобил "Волво", който се движел по път с предимство от Велики Преслав към Шумен.

Шофьорът на лекия автомобил е загинал на място. В шуменската болница са откарани двама младежи и момиче. По информация на БНР в тежко състояние и към момента с опасност за живота са 29-годишен от село Мараш и 52-годишен от Салманово.

24-годишна жена, която се е возила зад мястото на водача, е прегледана и освободена за домашно лечение. Тя е без травматични увреждания.

Водачът на тежкотоварен автомобил, 42-годишен мъж от град Нови пазар, е правоспособен водач. Той е тестван за алкохол и наркотици, пробите му са отрицателни, добавя БТА.

Установено е, че той е шофирал с 60 км/час.

Работата по случая продължава.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата