вторник, 14 март 2023 г.

Луксозно БМВ паркира на пешеходна пътека

 

Луксозен автомобил паркира на пешеходна пътека в столичния квартал "Обеля 2" и разгневи потребителите в социалните мрежи.

На кадри, публикувани във Facebook група, се вижда как голяма кола с марка BMW е спряла на пешеходната пътека, а на сантиметри от нея преминава трамвай номер 6.

"Така се паркира в Обеля-2, бл. 235. Без коментар!!!", гласи описанието към една от публикуваните снимки на автомобила в нарушение. 

Няма информация паркирането на луксозната кола да е предизвикало пътно произшествие, но определено предизвиква гнева на потребителите в социалните мрежи, които отбелязват, че законите не се спазват. 

Някои от хората коментират и шеговито, че просто трамваят е трябвало да се измести.

"БМВ-то пресича на пешеходна.. тоя трамвай къде е тръгнал...", пише един от потребителите.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата