четвъртък, 9 март 2023 г.

Машинисти набиха началника на жп гара

 

Двама машинисти от бързия влак Бургас - София са нападнали началника на жп гара Тулово. По информация на bTV причината за агресията е забележка, отправена към машинистите на влака.

Двамата са искали да пият кафе и да пушат цигари, а началникът на гарата ги е предупредил, че влакът вече закъснява. Впоследствие се стига до физическа саморазправа. Това допълнително натрупва закъснение на влака с общо 26 минути.

Екип на телевизията се е свързал с потърпевшия началник на гарата, но той отказал да коментира случая/ Въпреки това, разказал, че е в добро общо състояние и няма да завежда дело срещу двамата машинисти.

От БДЖ и НКЖИ потвърдиха за случилото се. Уведомени са органите на Регионална железопътна инспекция Пловдив и Изпълнителна агенция "Железопътна администрация".От БДЖ заявиха, че извършителите ще понесат своята отговорност.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата