понеделник, 6 март 2023 г.

52-годишен загина при пожар от забравена скара в дома си в Бургас

  

                                       Снимка: BulFoto

Мъж на 52 години е починал при пожар в дома си в бургаския комплекс "Меден Рудник", съобщават от Областната дирекция на МВР на Бургас.

Сигнал за пожара е подаден малко преди 9:30 часа. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и четирима огнеборци, които открили в задимения апартамент тялото на собственика.

По първоначални данни причина за пожара е забравена електрическа скара на терасата на кухнята, от която пламнала и се стопила дограмата и оборудване в кухненското помещение.

Тялото на 52-годишния бургазлия е откарано за аутопсия. Работата по случая продължава.

В средата на февруари в района на бургаския квартал "Долно езерово" две противопожарни коли и шестима огнеборци гасиха пожар в района на бургаския квартал "Долно езерово", където горяха сухи треви и папур, а в началото на февруари горя складова база "Вромос" в Бургас, разположена по пътя за квартал "Рудник". При двата пожара нямаше пострадали, припомня БТА.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата