неделя, 12 март 2023 г.

29-годишен се обеси, след като нанесе жесток побой върху жена си и помисли, че я е убил

  

29-годишен мъж се е обесил на чардака в къщата си, след като е нанесъл тежък побой върху жена си във великотърновското село Пчелище, съобщава местната медия "Борба".

Самоубиецът е удрял многократно половинката си, в резултат на което тя е с тежки фрактури по лицевата част на черепа.

Жената припаднала, а той помислил, че я е убил. В 23:30 часа в събота сам подал сигнал на телефон 112 за извършеното, а докато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ, той сложил край на живота си.

Медиците открили жената в безпомощно състояние и незабавно я откарали в Спешното отделение на областната болница. Пациентката е приета в тежко състояние и е настанена в Отделението по неврохирургия.

За сега не е ясно какво е провокирало агресията в младия мъж и дали жената е била подложена на системен домашен тормоз.

По информация на "Борба" че жертвата е на 38 години и въпреки възрастовата разлика между тях, съжителствали и отглеждали две деца. Малчуганите не били в къщата по време на побоя.

Пострадалата е учителка.

Случаят се разследва от полицията, образувано е досъдебно производство.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата