петък, 10 март 2023 г.

Кейти Прайс с 16-та операция: Тя е щастлива, феновете смятат, че се е обезобразила

 

"А беше хубаво момиче", така цъкат със съжаление почитателите на Кейти Прайс - известната британска медийна знаменитост и модел, когато видяха най-новите кадри с нея, след поредната хирургична интервенция.

Красавица някога, тя редовно се появяваше на страница 3 в британския таблоид "The ​​Sun", под псевдонима Джордан.

След 16-тата пластична операция, с която се опитва да се превърне в жената с най-големи гърди в Обединеното кралство, тя обаче не само не прилича на себе си, а изглежда доста плашещо. 

Тя наскоро претърпя 16-та операция в опит да има "най-големите бомби във Великобритания" и по всичко личи, че е щастлива да покаже резултата във вторник, когато се появи край басейн на почивката си в Тайланд, отбелязва "Daily Mail".

44-годишната светска персона беше с бански, направен специално по мерките ѝ, с емотикони и доста татуси, като най-новият покрива цялото ѝ коляно. Тя пиеше коктейл от коксов орех и се наслаждаваше на живота, пише "Daily Mirror". 

"В крайна сметка просто харесвам големи цици. Тези са най-големите, които съм имала, те са масивни и си ги обичам!", коментира тя подобренията си. Има корекции и по лицето. 

Пътуването ѝ трябваше да сплоти нея и бившия ѝ годеник Карл Ууд, който обаче изневиделица се върна сам в Лондон. Кейти намекна в социалните мрежи, че са се разделили отново. 

Странно е, че си е добавила обем на бюста, а изглежда като мъж, коментират още по неин адрес в мрежите.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата