сряда, 15 март 2023 г.

12-годишен бургазлия се бори с тежко заболяване, семейството му търси финансова подкрепа

 12-годишен бургазлия се бори с тежко заболяване, семейството му търси финансова подкрепа

Християн Георгиев Василев е 12-годишен бургазлия. Той има сериозен здравословен проблем. Поставена му е диагнозата ювенилен назофарингеален ангиофибром.

Това е рядко туморно заболяване на синусите. През 2021 и 2022 година са му направени две тежки операции в България. За съжаление, туморът се появява отново.

След търсене на възможности за лечение в чужбина, надежда дават в турска болница. Близките на детето не могат да осигурят сами необходимата за поредната процедура сума. Всеки, който желае, може да ги подкрепи на откритата дарителска сметка:

 

IBAN: BG37 BPBI 7935 4053 3957 02

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Стоянка Русева Василева - майка на Християн.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата