понеделник, 20 февруари 2023 г.

Напук на протокола: Кейт с палав жест към Уилям, потупа го по дупето / видео

 

Ако бившите херцози Хари и Мегън буквално счупиха кралския етикет, то смятаните за консервативни традиционалисти Кейт и Уилям смаяха фоторепорерите на Vogue, които споделиха неочакван жест на Мидълтън към съпруга ѝ. 

Британското модно издание сподели в своя официален Instagram профил как при пристигането на кралската двойка на наградите БАФТА Кейт, с широка усмивка на уста, леко докосва Уилям отзад - дали в долната част на гърба или по-буквално по задните част е въпрос на тълкувание.

Сред многото коментари в социалните този жест е разчетен и така: "Кралските особи са точно като нас - обикновени съпруг и съпруга, които понякога обичат да бъдат палави".

Факт е обаче, че жестът на Кейт е толкова деликатен и закачлив, колкото и идеалната ѝ визия за вечерта на 76-ите филмовите отличия на Британската академия. 

Съпругата на принц Уилям бе заложила на позната ефирна бяла рокля от гардероба ѝ, създадена от бранда "Alexander McQueen".

С тази рокля Мидълтън бе и преди четири години на същото събитие, но сега детайлът на рамото ѝ бе различен - от него липсваха нежните флорални мотиви. Тоалетът бе завършен с дълги черни ръкавици от кадифе и чифт висящи обеци с формата на цветя.

Принцът пък се придържаше към класическия стил, като носеше черен смокинг с черно кадифено сако и черна папийонка. Той също не спря да се усмихва през цялата вечер, отбелязват наблюдателните погледи.

 Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата