петък, 24 февруари 2023 г.

Жена се удави край Созопол, паднала е зад борда на яхта

  

41-годишна украинка се удави в морето край Созопол след купон на яхта, съобщи "24 часа". Сигналът е подаден малко преди полунощ и бил за жена, паднала от борда на частна яхта. 

Разследващите са предприели действия за установяване дали има има данни за убийство. Според аутопсията, извършена в УМБАЛ Бургас, причина за смъртта обаче е удавяне, а следи от насилие не са открити.

Инцидентът е станал в района на яхтеното пристанище. От полицията уточняват, че жената е тествана за алкохол. По непотвърдени данни тя е употребила голямо количество алкохол преди да падне зад борда на плавателния съд. 

Жената е била в България със семейството си със статут на постоянно пребиваваща. Съпругът ѝ също е украинец. Според местния сайт Флагман.бг украинката казала на съпруга си, че е на работа, но през това време е била на яхтата на столичен бизнесмен.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата