петък, 24 февруари 2023 г.

Как да се обичаме от разстояние?

 ЗаВръзки

Тази събота в "ЗаВръзки" по WNESS TV гостите на Надя Павлова ще разискват темата за запазването на взаимоотношенията и любовта с партньор, ако се налага единият от двамата много да пътува.

Каква е тайната на успешните връзки от дистанция, появява ли се ревността, или се засилват чувствата? Как да се обичаме от разстояние? Съвети по темата ще дава психологът и психоконсултант Лилия Стефанова.

Специалният гост в епизода е музикантът, китарист, цигулар и композитор Ангел Дюлгеров. Той работи с голяма част от най-популярните изпълнители и групи в България. Музикален директор е на групата на Лили Иванова за последните ѝ два албума, както и на концерта ѝ в Арена Армеец. Какво мисли за любовта, ревността и брака Ангел Дюлгеров и как успява да съхрани семейството и искрата в брака си с толкова ангажименти далече от дома?

Радослава и Румен Карамихалеви, които са собственици на най-голямата българска платформа за запознанства, ще дадат напътствия за това намирането на половинка "от дистанция" = ли е и на успешна връзка от разстояние.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20:00 ч. по WNESS TV.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата