петък, 3 февруари 2023 г.

Супермодел предлага свои голи снимки на Путин, ако сложи край на войната в Украйна

  

След като миналата година се снима без дрехи, за да повиши осведомеността за войната на Владимир Путин в Украйна, и бе написала на гърба си "М*йната ѝ на войната", супермоделът Каприс Буре сега заяви, че все още смята, че голотата може да изиграе роля за евентуалното прекратяване на конфликта.

"Предполагам, че мога да изпратя на Путин писмо, обещаващо няколко голи снимки, ако се оттегли от Украйна. Ако това спря войната, тогава бих го направила", каза 51-годишният модел на афтър партито за новия филм "The Lair", което събра знаменитости в "Maddox Tavern" в Мейфейър, съобщава "Daily Mail".

И въпреки че калифорнийката няма нищо против да причини инфаркт на диктатора, тя се чуди дали руският президент изобщо е жив.

"Чух слух, че е мъртъв. И аз се притеснявам за неговата смяна. Може новите да са още по-лоши", изказала се тя на купона. 

Каприс също така се разговори за опита си с наркотиците. Навремето взела по погрешка, когато е била млада и неопитна. Приятелят ѝ сложил хапчета метаквалон, хипнотичен седатив в шише с аспирин и понеже тя имала болки и спазми по време на месечния си цикъл, изпила няколко. "След това отидох във фитнеса, спортувах и изведнъж всичко стана странно и паднах". 

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата