петък, 3 февруари 2023 г.

Памела Андерсън разказа в детайли за най-горещата си връзка с 80-г мъж, когато е била само на 20!

 

Една от най-сексапилните жени на планетата, звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън наскоро издаде мемоарите си, в които направи някои доста любопитни признания. Тя например разкри, че въпреки страхотният интимен живот, който е имала с бившия си съпруг Томи Лий, най-горещата нощ в живота й била с 80-годишен мъж .

Русокосата секс-бомба разказва в мемоарите си как е останала „без дъх“, докато танцувала танго с въпросния възрастен господин.

„Това беше най-чувственото преживяване, което някога съм имала“, пише актрисата, и добавя, че срещата им се е състояла по време на пътуване до Буенос Айрес в Аржентина, когато е била на 20 години.

„Усещането да бъда водена от истински мъж е нещо, което никога не бях изпитвала досега. Това ме промени и никога не го забравих“, добавя актрисата.

55-годишната Андерсън, която пусна мемоарите си „ Love, Pamela“, се похвали, че сама е написала всеки ред и не е наемала професионалист, който да „украси“ историята ѝ.

Актрисата се е омъжвала пет пъти, включително два пъти за един и същ мъж. В книгата си тя описва ужасяващо сексуално насилие, което е претърпяла като дете и както то е изкривило възприятието ѝ за връзките в живота ѝ.

Въпреки трудните взаимоотношения, Андерсън е категорична, че Томи Лий е единствената истинска любов в живота ѝ.

„Томи беше толкова ревнив. Мислех, че това е любовта“, споделя секссимволът.

В книгата си Андерсън навлиза в подробности за приятелството си с основателя на „Wikileaks“ Джулиан Асанж, който сега е в затвора Белмарш и се бори срещу екстрадиция в САЩ. По време на седемгодишния му престой в затвора, актрисата често посещаваше Асандж. Тя признава, че след употреба на алкохол двамата са имали „леко весела, забавна нощ“, без да споделя повече подробности.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ/ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma

 

Новините от днес и със задна дата