3-годишно дете пострада сериозно, след като е било ударено от сняг, паднал от покрива на каравана в курорта Пампорово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Около 15.20 часа в събота в полицията в Чепеларе е получен сигнал от 30-годишен мъж от Варна, който съобщил, че два часа по-рано на една от ски пистите в Пампорово е възникнал инцидент, при който е пострадал 3-годишният му син. 

От покрива на каравана, собственост и стопанисвана от 61-годишен мъж от Чепеларе, е паднал сняг, който удря детето. В следствие на инцидента момченцето е получило фрактура на бедрена кост на левия крак.

Детето е настанено за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

 Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

“Sportello del Consumatore” di Roma