вторник, 7 февруари 2023 г.

Криминално проявен преби до смърт 26-годишната си жена в Провадийско

  

                                  Снимка: БНТ

 26-годишна жена е убита в провадийското село Бозвелийско. Окръжната прокуратура във Варна е започнала разследване по случая, съобщават от държавното обвинение.

Сигналът за побой е получен на телефон 112 вчера, около 19:40 часа. Пристигналите на място полицейски екипи установили, че 26-годишната жена е починала. От първоначалният оглед са констатирани множество следи от насилие.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване причините за смъртта на младата жена. Иззети са множество веществени доказателства, биологичен материал. Разпитват се свидетели.

Задържан е 37-годишният мъж, с когото тя е съжителствала. Двамата са живеели в Германия, където са работели и са отглеждали трите си деца. Жената се върнала в Бозвелийско с децата преди седмица, а мъжът - вчера. След скандал, при който и двамата са били под въздействието на алкохол и наркотици, мъжът я пребил, предаде БНТ.

По непотвърдена информация мъжът е с множество криминални регистрации.

В момента разследващите събират доказателства, тече и разпит на свидетели. За трите деца се грижи един от братята на пребитата жена.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu

 “Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата