четвъртък, 23 февруари 2023 г.

Откриха мъртъв младеж и 14-годишна в безсъзнание в кола

  

19-годишно момче е починало, а 14-годишно момиче е в тежко състояние в болница, след като двамата били открити в безсъзнание в автомобил с работещ двигател, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Малко след 7 часа тази сутрин е получен сигнал, че в центъра на шуменското село Друмево е забелязана кола, която от дълго време стои с включен двигател, а хората вътре не давали признаци на живот. 

На мястото са пристигнали екип на полицията и на Спешната помощ, като медиците само констатирали смъртта на 19-годишния младеж. Неговата 14-годишна спътница е била откарана в тежко състояние в шуменската болница.

От ОДМВР Шумен уточняват, че вчера момчето е празнувало рождения си ден.

Автомобилът е бил с газова уредба, но все още не е изяснено дали причината за инцидента е задушаване с газ. Предстои да бъде направена аутопсия на момчето, която да установи причината за смъртта. 

Разследването продължава.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 

“Sportello del Consumatore” di Roma

 За българите в Италия: Как да се ориентирате, за бонуси, данъци и други промени през 2023г. / Anno 2023: Come orientarsi tra novità e cambiamenti dei bonus e del fisco per l'anno nuovo

Новините от днес и със задна дата