понеделник, 6 февруари 2023 г.

Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лв. награда на този, който го намери и върне жив

  

Братът на изчезналия по време на фестивала "Сурва в Перник" 25-годишен Емил Боев дава 100 000 лева награда на човека, който го намери и върне жив. Това обявява самият Мартин Боев на видео, което двамата с майка му са заснели и разпространили в социалните мрежи.

"Тече девети ден от разследването. Ние направихме всичко по силите си като доброволци, стотици хора се събрахме, обхождахме, гледахме с термокамери - всичко, което можахме, направихме", заявява братът на безследно изчезналия Емил във Facebook и продължава:

"В момента имам достатъчно доказателства в моята глава, че има голям шанс Емил да е похитен или да е някъде в Перник, където не можем да го открием. Затова реших лично да дам 100 000 лева на човека, който намери и върне Емил жив или намери достатъчно доказателство, чрез което ние да го върнем жив".

"Молим ви, помогнете да намерим сина ми жив", призовава и майката на изчезналия през сълзи. 

Мартин моли и видеото да бъде разпространено, за да може да стигне до човека, до когото трябва, "ако това е сценарият".

"Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство. ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0886695116. Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали, които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона", пише още към видеото братът на изчезналия.

Емил Боев вече е в неизвестност от 9 дни. Издирването му продължава и до днес, като в акцията се включват не само властите, но и много доброволци, които използват опита си при търсенето на Сашко от Перник. 

Обхождат се всички места в и около града, но до момента без резултат.

Няколко дни по-рано пред Dir.bg братът на изчезналия заяви, че има възможност на 25-годишния мъж да му е навредено, като още тогава Мартин обяви и че обмисля награда за намирането на брат си, която все още обсъжда с експертите.

.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България- Патронато/КАФ

Servizi sociali, pensionistici e legali per i Bulgari in Italia e per gli Italiani in Bulgaria- Patronato/KAF! Tel: 3356318424 или на e-mail: info@sportellodelconsumatore.eu 
“Sportello del Consumatore” di Roma

Новините от днес и със задна дата