Полицията в Пловдив разследва смъртта на 55-годишен мъж, който е намерен мъртъв в апартамент в жилищен район "Тракия" тази вечер.

Сигналът към телефон 112 е подаден малко след 19 ч. По непотвърдена информация е задържана жената, с която мъжът е живеел на семейни начала.

От полицията разследват всички версии, довели до смъртта. Очаква се утре прокуратурата да изнесе повече подробности по случая

По неофициална информация мъжът и 23-годишната му приятелка, с която живеели заедно, се скарали. Той бил употребил солидно количество алкохол. Впоследствие съседите чули изстрели, а младата жена, която е от ромски произход, побягнала по стълбището.

Съседи споделят, че момичето е било в шок. Тя разказала, че приятелят ѝ се напил и изкарал газовия си пистолет. Започнал да стреля, а тя се опитала да вземе оръжието. При борбата пистолетът гръмнал, улучвайки фатално 50-годишния мъж, съобщава "Трафикнюз". 

Оръжието било намерено в неговата ръка, но се работи по версия, че жената е натиснала спусъка при борбата. Няма информация дали между двамата са възниквали скандали и преди.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

“Sportello del Consumatore” di Roma